Skip to main content

Jouw professionele videopartner

Zoetrope

Zoetrope is een videopartner voor bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar hoogwaardige video content. Wij produceren een uitgebreid aanbod van video's, zoals bedrijfsvideo's, productvideo's, testimonials en andere diverse marketingvideo's.

Wij bieden onze klanten een complete videoproductieervaring, van concept tot post-productie. We werken samen om hun unieke wensen en doelen te begrijpen. Zo kunnen we op maat gemaakt video-content creëren die perfect aansluit bij het merk en de boodschap.

Video is tegenwoordig overal aanwezig en speelt een belangrijke rol in de communicatie van bedrijven. Wij specialiseren ons in het creëren van video's die geschikt zijn voor gebruik op verschillende online platformen, zoals sociale media, websites en andere digitale kanalen.

Of het nu gaat om het versterken van jouw merkimago of het vergroten van jouw online aanwezigheid, wij zijn hier om je te helpen jouw videodoelen te bereiken.

Proces

Concept

In de conceptfase bepalen we het doel, de doelgroep en de boodschap van de video, en stellen we het idee en format vast.

01

Pre productie

In deze fase verfijnen we het concept door beslissingen te nemen over de locatie, het script, de cast en de crew.
Wij maken ook planningen en bepalen wat we nodig hebben om de video op te nemen.

02

Opname & Montage

Wij nemen de video op volgens het voorbereide script en de geplande richtlijnen. Na de opnames wordt de video gemonteerd en bewerkt tot het gewenste eindresultaat. De klant krijgt de mogelijkheid om feedback te geven en wij passen het aan tot het voldoet aan hun wensen en eisen.

03